Audiovisuals

Si creus que els meus viatges poden ser interessants i motivadors per al teu club excursionista, de ciclistes, d’esportistes o centre cultural, pots contactar amb mi (gerard.castella@gmail.com) i en parlem.

Els passis audiovisuals es preparen per a cada esdeveniment a partir d’una presentació d’uns 60 minuts, aproximadament, amb mapes i fotografies sobre els quals giren les històries del viatge, seguida d’un torn de preguntes i/o reflexions finals.

XERRADES I AUDIOVISUALS

  • Mongòlia. Un viatge de gairebé dos mesos i 2.850km per les remotes terres de Genghis Khan.
  • Àsia Central, l’Himàlaia i el sud-est asiàtic. 14.000km i deu mesos a través del continent asiàtic a la recerca de les muntanyes més altes del planeta.
  • D’El Caire a Ciutat del Cap. De nord a sud, d’Egipte a Sud-àfrica, amb set mesos, 11.400km i dotze països.
  • El Tibet oriental. Un viatge de dos mesos i 3.250km pel salvatge i remot altiplà tibetà.
  • Amèrica Central. 5.000km i quatre mesos al llarg de Mèxic, Belize, Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua, Costa Rica i Panamà.
  • Israel i Palestina. Un miler de quilòmetres que ens permetran conèixer indrets màgics com Nablus, Jerusalem, la mar Morta o el desert de Negev.

JA HAN CONFIAT EN MI

Ajuntament de Vitòria-Gasteiz (Semana de la Bicicleta) · Grupo de Montaña Peña Santa (Astúries) · The British International School (Nepal) · Sea Otter Europe · Club de Andinismo Sangay (Equador) · Agrupació Excursionista de Palafrugell · Associació Excursionista Montmell · Centre Excursionista Montclar · Centre Excursionista Sant Feliu de Codines (CESF) · Club Natació Banyoles · Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball (AAEET) · Espaibici · Eroica Caffè Barcelona · Bicis Escapa · Cicloturisme Tours · DuVine Bike Tours · APNAE Amics Aiguamolls Empordà · Escola Natura Banyoles · Departament d’Educació de Catalunya · Servei Educatiu del Baix Empordà · Escola Vedruna · Escola Prats de la Carrera · CEIP Torres Jonama · INS La Bisbal.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close